Profiel

Over Han Berendschot

Han BerendschotHan Berendschot

Han Berendschot beschouwt zichzelf als een nuchter mens. Hij staat bekend als professioneel, betrouwbaar en werkt altijd met een persoonlijke benadering. Zijn ruime ervaring in horecaland staat garant voor een uitgebreid netwerk van financiƫle dienstverleners, accountants, belastingdiensten, overheden en leveranciers in de horecasector. Door meer dan dertig jaar ervaring in het vak kent de horeca voor Han Berendschot dan ook geen geheimen meer. Een van zijn grote krachten is het sterke inlevingsvermogen in omstandigheden van anderen, dus ook die van u, als opdrachtgever.

Han Berendschot heeft o.a. voor grote brouwerijen talloze startende ondernemers begeleid. Kortom, voor een open, eerlijk en vooral verhelderend gesprek over aan- en verkoop van een horecabedrijf, of vragen over uw horeca exploitatie bent u bij Berendschot Horeca op het juiste adres.

Horeca Makelaardij

HorecamakelaardijHan is hiermee dé enthousiaste horecamakelaar in Noordoost Nederland. Ook bent u verzekerd van kundig advies voor horeca exploitaties. U krijgt optimale begeleiding bij het kopen en/of verkopen van alle soorten horecabedrijven, inventaris, goodwill, handelsnaam en/of onroerende zaken. Op deze site treft u onder meer aan mijn aanpak, voorstellen tot samenwerken en uiteraard het aanbod van bedrijven in portefeuille.

In verband met wensen van opdrachtgevers staan niet alle aangeboden bedrijven op deze site! Neem gerust contact op! Ik nodig u uit om verder te kijken. Heeft u vragen of zijn er zaken niet duidelijk kunt u altijd bellen of een e-mail sturen.